Нд, 2025-06-22, 09:58
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Помади
VikaDДата: Ср, 2009-04-15, 19:14 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже подобається стійкий подвійний засіб для губ: помада і блиск. Тримається цілий день. Не потрібно відновлювати колір. Ввечері навіть не можу відтерти. Справді чудовий. Щось не бачу його вже кілька каталогів поспіль. sad

KARENДата: Чт, 2009-07-16, 18:32 | Повідомлення # 2
Рядовой
а что за помада?

Жду ваших заказов

tanyashokДата: Пт, 2009-10-02, 01:14 | Повідомлення # 3
Рядовой
Піскажіть-замовила помаду з серіїї Колор тренд-соковита ягода-прийшов дуже темний коричневий відтінок cry він такий є насправді чи це переплутали на складі smile

представник м.Тернопіль

KARENДата: Чт, 2009-10-22, 22:33 | Повідомлення # 4
Рядовой
Да действительно цвета не соответстуют с каталожным цветом, но по упаковке все сходиться.У меня тоже девченки брали Колор Тренд и все губные не такие как в каталоге! wink

Жду ваших заказов

tanyashokДата: Пт, 2009-10-23, 11:55 | Повідомлення # 5
Рядовой
Тоді який насправді ягідний? smile wacko

представник м.Тернопіль

серафинаДата: Пт, 2009-10-23, 14:50 | Повідомлення # 6
Рядовой
Дівчата я замовила у своєї подруги туш Кураж але вона ще неприйшла то що мені робити, я читала коментарі що вона погана, то вже сьогодні прийде замовлення, що навідь нерозпичатувати вертати назад.

Життя

Zorik10Дата: Чт, 2009-12-17, 13:47 | Повідомлення # 7
Рядовой
Група: Покупці AVON Львів
Я маю цю туш. Спочатку вона була мені погана, але тепер, покористувавшись нею кілька разів, вона мені сподобалась. smile

пчелка999Дата: Пт, 2009-12-18, 09:56 | Повідомлення # 8
Рядовой
У меня сейчас "Кураж", сначала показалась просто ужасной, очень сухая, плохо наноситься, невозможно подкорректировать и цвет не достаточно чёрный на ресницах почти не заметно, но потом я её разбавила жидкостью для снятия макияжа с глаз и всё нормально, кроме цвета, но второй раз я её точно заказывать не буду. А насчёт "СуперШок" сама не знаю , но подружкам не нравится, говорят что сильно жирная она, будто запаску забыли вставить. Может ли такое быть, чтоб тушь стали хуже делать через пару месяцев после её появления, просто кто её купил сразу всем нравится, кто недавно - все ругаются smile

vladaДата: Чт, 2010-02-11, 18:03 | Повідомлення # 9
Рядовой
ну не знаю, девочки, я пользуюсь и куражем и Супер Шок - обе нравятся... просто с Кураж не получится сделать интенсивный макияж ресниц, просто поднять и закрепить.
может кто-то обидится - но если ресницы свои плохие - то никакая тушь не поможет( мы с подружкой брали несколько раз себе одинаковые туши - и эффект разный..

Додано (2010-02-11, 18:03)
---------------------------------------------
и вообще, тема не про тушь))) cool

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Меню сайту
Форма входу

Статистика

Продукція AVON
Корисні посилання
Copyright MyCorp © 2025Безкоштовний хостинг uCoz